2021. 10. 19. Kedd Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Belföld

Rendőröket hívtak az eltűnt villanyszerelők ügyében vádolt vállalkozó tárgyalására

Interjút adott a tárgyalása előtt a Győri Törvényszék folyosóján, É.Imre, akit a két villanyszerelő megölésével vádolnak.

Nagyon jól érzem magam és most sem tudok mást mondani, mint, hogy ártatlan vagyok. Ez most ki is fog derülni

- fogalmazott É.Imre

A győri vállalkozó ügyében az előkészítő ülés pár perc múlva kezdődik.

Ebben a pillanatban megérkezett a bíróságra az egyik eltűnt villanyszerelő Mácsik Zoltán felesége is. Az asszony elsírta magát amikor meglátta férje feltételezett gyilkosát.

-Borzalmas látnom ezt az embert, ráz a zokogás, de ide kellett jönnöm, hogy itt állunk a férjem mellett akkor is, ha ő eltüntette a föld színéről- fogalmazott a gyászoló nő.

É.Imre rezzenéstelen arccal tűrte amikor Mácsik Zoltán elkeseredett hozzátartozói szembesítették, hogy milyen fájdalmat okozott nekik. A folyosón elszabadultak az érzelmek, Zoltán lánya és felesége zokognak.

Két rendőr jelent meg a Törvényszék folyosóján , hogy elejét vegyék a további atrocitásoknak.

 

 forrás:BLIKK

É.Imre az előkészítő ülésen nem ismerte el a két emberölés elkövetését, ezért hosszas tárgyalássorozat várható az ügyben.

-Bíró úr!Nem ismerem el a bűnösségemet, egyetlen embert sem öltem meg.Ártatlan vagyok-fogalmazott a bíró kérdésére a két villanyszerelő megölésével vádolt győri vállalkozó.

 

 forrás: BLIKK

Mint ismeretes, három évvel ezelőtt, húsvétkor a mosonmagyaróvári Mácsik Zoltán nyomtalanul eltűnt. Reggel megcsókolta feleségét, és megnyugtatta, hogy egy órán belül otthon lesz, de soha többé nem ért haza. Az abdai benzinkútnál találkozott volt munkatársával, É. Imrével, aki több millió forinttal tartozott neki. A vállalkozó megígérte Zoltánnak, hogy megadja tartozását, csak jöjjön el a töltőállomásra. A kényszerű randevút kamera is rögzítette, de azt, hogy utána mi történt, senki nem tudja. Zoltán eltűnt, É. Imrét pedig pár napra rá elkapták a rendőrök. A férfi 16 hónapig letartóztatásban volt.

Az ellene zajló nyomozás alatt kiderült, hogy egy másik villanyszerelő, Orlik Vilmos halálához is köze lehet. Ő is kísértetiesen hasonló módon tűnt el, három évvel korábban. Életében utoljára ő is É.-vel találkozott. A jelenleg házi őrizetben lévő vádlott tagadja mindkét bűncselekmény elkövetését, noha korábbi cellatársa azt vallotta, neki minden részletet elmesélt a férfi.

BLIKK

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Füstös szobákban zajlik az egyezkedés Gyurcsány és Márki-Zay között

Gyakorlatilag titokban, a sajtó előzetes tájékoztatása nélkül találkozott Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter – derült ki a DK-elnök Facebook-bejegyzéséből. 2021. október 19.

Létrejött a Szövetség a Közjóért szervezet

Szánthó Miklós elmondta az újonnan megalakult szervezet célja, hogy a szuverén államok által irányított Európát képviselje. 2021. október 19.

Itthon kedvezőbb a járványügyi helyzet, mint a környező országokban

Jelenleg 999 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 144-en vannak lélegeztetőgépen. 2021. október 19.

Legfrisebb híreink

Szükség van a nemzeti szuverenitást védő álláspontok megerősítésére

A pénzügyi zsarolás sem megengedett, ahogy a kényszerítés, zsarolás sem, a demokrácia így nem működik - jelentette ki Mateusz Morawieczki a lengyel jogállamiságról tartott európai parlamenti plenáris ülésen. Halkó Petrát, a Századvég nemzetközi elemzőjét kérdeztük. Közlése szerint a kettős mérce egy létező jelenség az Európai Unióban.

Szakács László: Mi tematizáljuk most a közbeszédet

Véget ért az ellenzéki előválasztás. Gyurcsány Ferenc szerint a Demokratikus Koalíció lett az előválasztás győztese. Ki fog irányítani, ki fogja kimondani a döntő szót? Vendégünk Szakács László, az MSZP-frakció országgyűlési képviselője volt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!