2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Csinibaba 11:05

Belföld

Rendőrök különleges húsvéti akciója

Különleges húsvéti akcióval várták a fővárosi rendőrök az autósokat. Azokat a sofőröket, akik szabályosan közlekedtek egy-egy csokinyúllal ajándékozták meg. Egyben arra figyelmeztetik a gépjárművezetőket, hogy még húsvétkor se üljön volán mögé az, aki alkoholt fogyasztott.

  • Rendőrök különleges húsvéti akciója

Húsvéti közlekedési akciót tartottak a fővárosi rendőrök. A Hősök terénél állították meg a szabályosan közlekedő motorosokat, autósokat, akik jutalmul egy csokinyuszit kaptak.

A rendőrök arra figyelmeztetik a járművezetőket, hogy még húsvétkor se üljenek volán mögé, ha fogyasztottak alkoholt.

Hogyha valaki alkoholt fogyasztott semmiképpen ne üljön be a volán mögé, figyelemmel arra, hogy az alkoholfogyasztás tompítja a reflexeket, növeli a veszélyvállalási hajlandóságot, és nem utolsósorban azt tudom mondani, hogy minden olyan statisztika, elemzés bebizonyította ezt, hogy mindenképpen a baleseti kockázatot növeli

– mondta el Híradónknak Szécsi Tibor, a BRFK közlekedésrendészeti osztályvezetője

Tavaly több, mint 1400 esetben okoztak balesetet ittas járművezetők, ez enyhe emelkedés az egy évvel korábbi adatokhoz képest.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Lelepleződött Magyar Péter

Lelepleződött Magyar Péter

Magyar Péter hazudott – írja az Origo. Nem a párt neve miatt választotta a Tisza Pártot, hanem mert pontosan ismerte őket. Az összekötőkapocs pedig a piramisjátékért 4 évig börtönben ült anyós jelölt volt. S. Máriának ugyanis ugyanebben a piramisjátékban bűntársa volt a Tisza Párt alapítója.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!