2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Puzsér Róbert oligarchának nevezte Ungár Pétert

Puzsér Róbert ismét keményen nekiment a szövetségesének. A publicista úgy gondolja, hogy ő lehet a szerinte identitászavarban lévő párt megmentője. Puzsér ráadásul Oligarchának nevezte az LMP-s Ungár Pétert. A főpolgármester-jelölt már nem először mondott ellent saját magának és szövetségeseinek.

  • Puzsér Róbert oligarchának nevezte Ungár Pétert

Program nélküli és teljesen eljelentéktelenedett pártnak nevezte az LMP-t Puzsér Róbert az ATV-ben még tavaly novemberben. A publicista akkor azt is hozzátette: azért, mert a zöld párt benne látja a menekvést a válságból, még nem gondolja úgy, hogy a képviselői jó emberek és alkalmasak a feladatra.

Ennek ellenére az LMP volt az első, aki támogatta Puzsért a független főpolgármester-jelöltségében. 

Most ismét beszólt a publicista a zöld pártnak. Puzsér azt sugallta, hogy ő lehet az LMP megmentője, szerinte ugyanis a pártnak lényegében nincs identitása.

Az LMP-s Ungár Péter szerint senkinek sem kell megmenteni párjukat, ugyanis zöld politikájuk hamarosan beérik.

"Szerintem nem szerencsés, ha bármilyen pártnak egy darab megmentője van ez nem a Don Quijote nevű könyv, úgyhogy én azt gondolom, hogy sokkal inkább arra kell fókuszálni, hogy mi mit állítunk a környezetpolitikáról, mi mit állítunk Magyarországról és ebben persze nagyon nagy segítség Puzsér Róbert és a sétáló Magyarország programja."  - mondta el Ungár Péter az LMP országgyűlési képviselője  

Puzsér nemcsak az LMP kritizálja, legutóbb Ungár Péternek is odaszólt. Oligarchának nevezte: "Választania kell aközött, hogy NER oligarcha meg aközött, hogy ellenzéki politikus. Sajnos ez egy olyan ország, ahol mindkét választás legitim."

Az LMP-s politikus erre úgy reagált, hogy őt a munkája alapján kell megítélni.

Szerintem az én vagyoni helyzetem és az, hogy honnan örököltem pénzt az a magyar politika egyik legtúlbeszéltebb része. Én biztos vagyok abban, hogy a következő években a politikai munkámmal fogom bizonyítani még Puzsér Róbertnek is, hogy helyem van az ellenzékben. - reagált az LMP országgyűlési képviselője. 

 A Demokratikus Koalíció szerint Ungárnak tisztázna kellene magát.

Talán nem mennék olyan messzire, mint Puzsér Róbert, aki nem éppen a cizellált és jól átgondolt megfogalmazásáról híres, de abban biztos vagyok, hogy Ungár Péternek tisztáznia kell azt, hogy a vagyona az milyen módon kapcsolódik össze a NER működésével és az oligarchavilág működésével.  - nyilatkozta Arató Gergely a DK országgyűlési képviselője.  

Puzsér Róbert egyébként folyamatosan ellent mond saját magának. Az előválasztás kapcsán korábban azt kommunikálta, hogy részt fog venni benne, mára viszont már kihátrált belőle. Puzsér feltételt szabott az MSZP-nek, mégpedig azt, hogy csak akkor hajlandó részt venni a voksolásban, hogyha az LMP és a Jobbik is helyet kap Budapesten az ellenzéki összefogásban.

Ezt azért szeretné elérni, mert főpolgármester-jelöltségét már a folyamatos antiszemita botrányokba keveredett Jobbik is támogatja.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

A hídpénz-botrányt is napirendre vennék a balliberális politikusok az Európai Parlamentben?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!