2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Belföld

PS: A gyulai Fidesz szerint Mikóné kérjen bocsánatot

Bocsánatkérésre és önkéntes munkára szólította fel a Fidesz gyulai önkormányzati képviselőcsoportja a momentumos aktivista Mikóné Hirth Beátát - erről írt a Pesti Srácok. A portál felidézte: Mikóné azzal vált hírhedté a napokban, hogy Orbán Viktor miniszterelnököt gyalázó szájmaszkot reklámozott. A település fideszes képviselői szerint elfogadhatatlan, hogy a halálos következményekkel fenyegető világjárvány közepette a védekezés egyik eszközét politikai gyűlöletkeltésre használják fel, és Mikóné Hirth Beátának bocsánatot kellene kérnie, valamint vezeklésül a járvány leküzdését szolgáló önkéntes munkát kellene végeznie.

  • PS: A gyulai Fidesz szerint Mikóné kérjen bocsánatot

A Fidesz tagjai felidézték, hogy az aktivista férje, Mikó János tavaly ősszel a Márki-Zay Péter-féle párt gyulai képviselőjelöltjeként, Galbács Mihály csapatában szeretett volna a gyulai képviselő-testület tagja lenni. Ilyen emberek akarták felforgatni városunk békés közéletét, ők akarták megállítani a város fejlődését – idézte a Fideszt a történtek miatt kialakult botrányról szóló tudósításában a Gyulai Hírlap. Közleménye végén a Fidesz felszólította Mikóné Hirth Beátát, a Momentum aktivistáját, hogy kérjen bocsánatot minden gyulaitól, illetve a járvány leküzdését szolgáló önkéntes munkával vezekeljen.

"A koronavírus járvány miatti veszélyhelyzet az emberség és az összefogás nagyon szép példáit tárta elénk országosan és városunkban is. Ilyen körülmények között különösen kirívó és felháborító az az obszcén politikai gyűlölködés, amely a (sajnos) gyulai Mikóné Hirth Beáta, a Momentum párt aktivistája részéről látható. Mikóné tegnap este azzal híresült el országosan, hogy olyan szájmaszkot reklámozott, amelyen Orbán Viktor miniszterelnököt trágár módon gyalázó felirat található, és ennek viselését ajánlotta. Önmagában is elfogadhatatlan egy halálos következményekkel fenyegető világjárvány közepette a védekezés egyik fontos eszközét a politikai gyűlöletkeltés felületeként felhasználni. Itt azonban különösen súlyos, minősíttet esetről van szó, hiszen Mikóné személyében egy egészségügyi végzettségű, nemrég még a gyulai alapellátásban asszisztensként dolgozó személy használja trágár pártpolitikai üzenet közvetítésére a járvány elleni védekezés egyik legfontosabb védőeszközét. Vajon milyen lelki világa lehet az ilyen embernek, milyen fokú gyűlölet izzik a lelkében annak, akinek még a legnagyobb baj idején is az ország védelméért keményen dolgozó miniszterelnök elleni féktelen gyűlölet uralja a tetteit? Ahelyett, hogy volt egészségügyi dolgozóként segíteni próbálna, inkább obszcén politikai üzenetekkel házal. Érdemes felidézni, hogy a férje, Mikó János tavaly ősszel a Márky-Zay Péter-féle párt gyulai képviselőjelöltjeként Galbács Mihály csapatában szeretett volna a gyulai képviselő-testület tagja lenni. Ilyen emberek akarták felforgatni városunk békés közéletét, ők akarták megállítani a város fejlődését. Talán az nem meglepő, hogy mostani, városunk hírnevének ártó gyűlöletakciójukat nem más, mint Bod Tamás karolta fel a magyarnarancs.hu-n megjelent cikkében. Bod Tamás most is bebizonyította, hogy aki ártani akar Gyula városának, az számíthat rá minden körülmények között. Ezennel felszólítjuk Mikóné Hirth Beátát, a Momentum aktivistáját, hogy kérjen bocsánatot minden gyulaitól és a járvány leküzdését szolgáló önkéntes munkával vezekeljen."

– írta a Fidesz gyulai szervezete.

Gyulai Hírlap, Pesti Srácok, Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!