2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napirend előtti felszólalások

Következik:

Híradó 15:45

Belföld

Potocskáné: Molnár Enikő tudatmódosító szer hatása alatt állhatott + videó

A Jobbikon belüli konfliktusok odáig fajultak, hogy Jakab Péter volt kabinetfőnöke a nyílt utcán esett neki a párt jelenlegi elnökhelyettesének. Potocskáné Kőrösi Anita a Mediaworks–Hírcentrumnak azt mondta, hogy Molnár Enikő az eset alatt tudatmódosító szer hatása alatt állhatott.

  • Potocskáné: Molnár Enikő tudatmódosító szer hatása alatt állhatott + videó

A Jobbik egy hétfői utcafórumán jelent meg váratlanul Molnár Enikő, több olyan emberrel az oldalán, akik Jakab Péter arcképét viselő pólót hordtak, majd nekiestek a párt jelenlegi elnökhelyettesének. Potocskáné Kőrösi Anitától azt kérték számon, hogy a gyanújuk szerint ő szivárogtatja ki a párt belső ügyeit a médiának, és hogy nagy szerepet játszott Jakab Péter megbuktatásában. A jelenetről több videófelvétel is készült.

Potocskáné Kőrösi Anita a Mediaworks–Hírcentrum megkeresésére azt mondta, hogy Molnár Enikőék célja az volt, hogy megzavarják a Jobbik rendezvényét. Mint mondta:

– Egy magából kikelt embert láttam, nekem az volt feltűnő, hogy napszemüveget viselt, lehet, hogy valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt állhatott.

Potocskáné azt is hozzátette, hogy Molnár Enikőnek már nincsen realitásérzéke, Jakab Péter pedig tétlenül nézi, hogy az ő arcképével díszített pólót viselő emberek hogyan viselkednek egy jobbikos rendezvényen.

A botrányos utcafórumon Molnár Enikő azt is számonkérte, hogy Potocskáné miért használja a frakció autóját, amikor nem is országgyűlési képviselő, az eseményen pedig egyetlen frakciótag sincsen jelen. Potocskáné erre úgy reagált, hogy a frakció engedélyezte számára az autó használatát.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Élő adásban égeti a gázt egy orosz férfi

Élő adásban égeti a gázt egy orosz férfi

Célja, hogy az olcsó orosz energiaárakkal görbe tükröt mutasson a nyugati világnak. A férfi gázszámlája ugyanis alig magasabb 1,4 eurónál, ami körülbelül 580 forintnak megfelelő összeg havonta.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

A DK árnyékkormánya kormányinfót tart

A DK árnyékkormánya kormányinfót tart

Ma tartotta meg első ülését a DK árnyékkormánya. Ezt követően pedig úgy döntöttek, hogy ők is tartanak egy kormányinfót. De, vajon mennyire lehet ez komolyan venni?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!