2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Belföld

Portik embere a Józsefvárosi járőrszolgálatban?

Ismeretlen tettes ellen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával indított vizsgálatot a Nemzeti Nyomozó Iroda a Józsefvárosi Város-üzemeltetési Szolgálatnál feltárt indokolatlan kifizetések miatt.

A Magyar Nemzet úgy értesült, hogy a szolgálat új vezetése azután rendelte el a feljelentést meglapozó átvilágítást, hogy tavasszal lemondott Szabó Gábor, a szolgálat egykori SZDSZ-es vezetője. A belső ellenőrzés szerint a szolgálat néhány hónap alatt csaknem 70 millió forintot fizetett ki indokolatlanul a kerületben járőrszolgálatot teljesítő Jófiúk néven ismert társaságnak. A lap információi szerint a járőrszolgálat emberei között büntetett előéletű személyek is vannak, köztük az olajügyleteiről elhíresült Energol Rt. volt igazgatója, Portik Tamás egyik korábbi biztonsági embere is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

Orbán Viktor: Hajrá, Alexandra! + videó

A mostani főpolgármester úrnak a tudása az leértékelődött az elmúlt időszakban. Ő egy dolgot tud, azt jól tudja, kötözködni a kormánnyal – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalára feltöltött videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!