2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Táncdalfesztivál '66 - A Nagy Generáció születése 11:00

Belföld

Pornóoktatás a manhattani tanrendben

Elsősöket tanítottak maszturbálni New Yorkban egy szexuális felvilágosító genderórán. Az előadó egy saját maga készítette animációs kisfilmben azt magyarázza a gyerekeknek, hogy a nemi szervüknek milyen részei vannak, és hogy jó érzés azt megérinteni. Nem csak itt, hanem a manhattani Columbia középiskolában is felháborodtak a szülők amikor azzal szembesültek, hogy a 16-17 éves gyerekeknek online pornó-felkészítő órán kellett részt venniük - írja a The New York Post. Az előadó szintén a már említett nő volt, aki felkapott pornós keresőszavakat elemzett és bemutatott pár műfajt is. Azt is mondta, hogy a heteroszexuális nők kevésbé élvezik az intim együttlétet, mint meleg társaik.

  • Pornóoktatás a manhattani tanrendben

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!