2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Politikai korrupcióval vádolják Szijjártót

Vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez a Jobbik Szijjártó Péter ingatlanvásárlása miatt.

Novák Előd, a radikális párt alelnöke azt mondta: az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát is összehívnák annak kivizsgálására, hogy a héten kinevezett külgazdasági és külügyminiszer hogyan tett szert vagyonára. A jobbikos politikus szerint azt is meg kell vizsgálni, hogy Szijjártó Péter szerzett-e a magyaron kívül más útlevelet.

„Nyilvánvaló, hogy az ő külgazdasági államtitkárként végzett tevékenysége összeköthető a korrupcióval, és úgy tűnik, hogy nem is volt képes ellenállni a kísértésnek, ezért alapos a gyanú, hogy ilyen összegre nem másként tehetett szert, mikért Simon Gábor is, politikai korrupcióból. Ezért a Jobbik is vagyonosodási és vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez a NAV-nál, illetve az Országgyűlésben, ezen túlmenően szükségesnek tartjuk a Nemzetbiztonsági Bizottság összehívását annak tisztázására, hogy milyen idegen érdekeket szolgált Szijjártó Péter” – fogalmazott a Jobbik alelnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!