2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Polgármesterjelöltek fóruma Szolnokon

A Fidesz szeretne szövetséget kötni a magyar választókkal annak érdekében, hogy 2030-ra a magyar települési átlag- életszínvonal elérje az uniós átlagot- ezt Kósa Lajos, a párt önkormányzati kampányért felelős politikusa jelentette ki Szolnokon. Jász- Nagykun- Szolnok megye 78 települése közül a Fidesz 63-ban indít polgármester- jelöltet az október tizenharmadikai helyhatósági választáson.

  • Polgármesterjelöltek fóruma Szolnokon

Az ország 3177 településén lehet polgármester- , és önkormányzati képviselőjelöltekre szavazni október második vasárnapján. A Fidesz 1200 helyen indít polgármesterjelöltet, a párt színeiben több mint hatezren indulnak önkormányzati képviselői helyekért.

Jász- Nagykun- Szolnok megy hetvennyolc települése közül hatvanháromban lesz fideszes polgármesterjelölt: negyvenötben a Fidesz jelöltjeként, tizennyolcban pedig függetlenként, de a kormánypárt támogatásával. A megyeszékhelyen négy új képviselőjelöltet indít a Fidesz, a párt polgármesterjelöltje viszont a várost az eddigi öt ciklusból négyben vezető Szalay Ferenc.

Szolnokon a Fidesz már leadta a polgármester- és az önkormányzati képviselő- jelöltséghez szükséges választópolgári ajánlásokat a helyi választási bizottságnak.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Korábbi ígéreteivel ellentétben - úgy tűnik - mégis EP-képviselő akar lenni Magyar Péter? A kérdésről látszólag megszavaztatja a támogatóit, a szavazásnál azonban csak a képviselői mandátum felvétele melletti érveket hozott fel. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Karácsony Gergely benyújtotta indítványát a Kúriának + videó

Karácsony Gergely benyújtotta indítványát a Kúriának + videó

A főpolgármester-választás megismétlését kéri Karácsony Gergely. Már be is nyújtotta a beadványt, annak ellenére, hogy pénteken a Nemzeti Választási Bizottság ismét az ő győzelmét állapította meg. Vitézy Dávid úgy reagált: áll az új voksolás elé.
Forró napok elé nézünk

Forró napok elé nézünk

A következő napokban beköszönt a kánikula, egyre perzselőbb lesz a napsütés, ezáltal pedig az UV-sugárzás is egyre extrémebb lesz - derül ki a HungaroMet Zrt. hétfő délutáni videójából.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!