2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Piramisjáték és ügynökmúlt tarkítja a Tisza Párt hátterét + videó

A portál úgy fogalmaz: általánosságban elmondható, hogy az ehhez hasonló piramisjátékoknál, miután lelepleződik a csalás, az érintettek nagy része úgy próbálja beállítani a saját szerepét, hogy ők csupán károsultjai, nem pedig elkövetői a bűncselekménynek.

  • Piramisjáték és ügynökmúlt tarkítja  a Tisza Párt hátterét + videó

Deák Boldizsár, alelnök, Tisza párt: "Az új törvény szerint már 71 körzetbe kell indítani ahhoz, hogy - minimum! maximuma 106 - hogy országos listát tudjunk állítani. Mi ezen dolgozunk most. Jelentem jól haladunk."

Deák Boldizsár, a Tisza Párt egyik alapítója. Ez a felvétel a 2022-es országgyűlési kampánya során készült, ám nem értek el átütő sikert.

A Metropol néhány nappal ezelőtt arról számolt be, hogy nemcsak Magyar Péter élettársának édesanyja, hanem az általa fémjelzett Tisza Párt alapítója, Deák Boldizsár is résztvevője volt annak a piramisjáték-hálózatnak, amelynek összesen 1200 károsultja volt.

A Magyar Nemzet most arra hívta fel a figyelmet, hogy Deák Boldizsár akár bennfentesebb információkkal is rendelkezett a piramisjátékról. A Tisza Párt alapítója, aki azóta távozott a politikai formációból a lap szerint vélhetően ezért vett részt a kockázatos bizniszben.

Deák Boldizsár, alapító, Tisza Párt: "Néhány kérdést szeretnék feltenni. A napokban napvilágra került hírek szerint ön részt vett a piramisjátékban. Soha nem vettem részt! Ez egy újabb hazugsága az M1-nek! De van egy nagyon jó ötletem! Esetleg hívják fel Kaposváron a polgármester urat! III/III-as volt! Esetleg vele egy jó riportot lehetne csinálni, nem? Na Köszönöm szépen!"

A Nemzeti Örökség Intézetének főigazgatója arról beszélt a Hír TV-nek, hogy szerinte Magyar Pétert az sem tántorította el, hogy erkölcsileg megkérdőjelezhető személyekkel vegye körbe magát.

Móczár Gábor, főigazgató, Nemzeti Örökség Intézete: "Látszik, hogy Magyar Péternek nem voltak gyomorforgató érzései, amikor szövetségeseket kellett keresni és számtalanszor beszéltünk mi is itt ebben a műsorban, hogy olyan jelölteket próbált meg állítani, akik akár el is buktak, akikről utólag kiderült, hogy erkölcsileg és politikailag is vállalhatatlanok."

A Mandiner pedig arról írt, hogy az alelnök gyulai szárnysegédje - aki magát Johann Strauss ükunokájának tartja - még egy könyvtárba és művelődési házba is betört, hogy saját zenekarát reklámozza. A lap úgy tudja, hogy Kliegl Róbert korábban a DK eligazításain vett részt.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Legalább négyezer doppingtesztet végeznek az olimpia alatt

Legalább négyezer doppingtesztet végeznek az olimpia alatt

A Nemzetközi Tesztelő Ügynökség (ITA) szakemberei eddig mintegy négyezer sportolót ellenőriztek a nyári olimpiát megelőző kontrollidőszak hónapjaiban, és a párizsi ötkarikás játékok alatt hasonló mennyiségű teszt elvégzését tervezi a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) által 2018-ban életre hívott és működtetett szervezet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Közelebb kerültünk az orosz-ukrán békekötéshez a svájci békekonferencia után?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!