2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Pintér: Újabb elkövető a rendőrség látóterében

Nyomozást indított a rendőrség a romagyilkosságokhoz köthető besenyszögi fegyverrablással kapcsolatban. Pintér Sándor szerint felmerült a gyanú, hogy a rablásnak volt egy negyedik elkövetője.

Felmerült a gyanú, hogy a besenyszögi fegyverrablásnak volt egy negyedik elkövetője, ezért ennek tisztázására nyomozást indított a rendőrség. Ezt Pintér Sándor mondta a romagyilkosságokkal kapcsolatban a Népszabadságnak adott interjújában. A tárcavezető az ügyről részleteket nem mondott. Pintér Sándor hozzátette: minden olyan bűncselekményre és az elkövetőkre utaló adatokat pontosítottak, amelyekben eddig nem volt vádemelés. Kiemelte, hogy nyílt és titkos eljárásokban igyekeznek minden kérdésre választ találni, és ahol fegyelmi vagy büntetőjogi felelősség vetődik fel, megteszik a szükséges lépéseket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Taxiból rángatták ki a sértetteket a garázda testvérek

Taxiból rángatták ki a sértetteket a garázda testvérek

A Kaposvári Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat azzal a négy személlyel szemben, akik egy kaposvári vendéglátóhely előtt bántalmazták két férfi ismerősüket, miután a távozni készülő sértetteket kihúzták a taxiból.

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!