2023. 01. 28. Szombat Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

41. AGROmashEXPO Kiállítás - Szabad Föld - A magyar vidék la

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Pintér: A közbiztonság olyan, mint a levegő

A rendről és a közbiztonság helyzetéről beszélt csütörtökön Miskolcon Pintér Sándor.

A belügyminiszter a borsodi megyeszékhelyen ismertette a szaktárca közbiztonság javításában elért eredményeit. Pintér Sándor szerint munkájuk sikerét bizonyítja, hogy a kormányváltás óta kétezerrel többen kerültek börtönbe.

– A közbiztonság olyan, mint a levegő, ha van, senki nem hiányolja, ha nincs, abba bizony belehalunk. Mi biztosítjuk azt ez alatt a kormányzati ciklus alatt, hogy legyen megfelelő levegő mindenhol és legyen megfelelő közbiztonság. Hogy eredményesen dolgozunk-e, azt többféle módon szeretném elmondani – először is 16 ezren sem voltak a börtönökben, amikor átvettük az irányítást. Sajnálatos módon 18 ezernél több azoknak a polgártársainknak a száma, akik most bizonyos őrizet mellett tudják az állampolgári jogaikat érvényesíteni – jelentette ki Pintér Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!