2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Belföld

Pikó András emberei küzdenek Józsefvárosban az előválasztáson

Pikó András emberei szoríthatják ki a baloldali politikusokat Józsefvárosban - írta a Magyar Nemzet. A lap úgy fogalmazott: érdekes verseny körvonalazódik a 6. választókerületben, ahol egyelőre a polgármester civil jelöltje Csordás Anett és Karácsony Gergely hivatali munkatársa, a Mérce volt főszerkesztője, Jámbor András küzd meg a baloldali előválasztáson. Más baloldali kihívók eddig még nem jelezték indulásukat, a korábban favorizált szocialista Korózs Lajosnak pedig nyoma sincs a jelöltek között.

  • Pikó András emberei küzdenek Józsefvárosban az előválasztáson

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!