2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Mágnás Miska 13:00

Belföld

PestiSrácok: Korábbi munkahelyéről is hasonló ügy miatt távozhatott a Krúdy Gyula pedagógiai asszisztense

A gyermekvédelmi törvényre égetőbb szükség van, mint valaha - hangsúlyozta a KDNP országgyűlési képviselője, Juhász Hajnalka a HírTV-ben. A PestiSrácok közben arról cikkezik: korábbi munkahelyéről is hasonló ügy miatt kellett távoznia a pedifil botrányba keveredett 39 éves pedagógiai asszisztens, Bite Zsolt.

  • PestiSrácok: Korábbi munkahelyéről is hasonló ügy miatt távozhatott a Krúdy Gyula pedagógiai asszisztense

Korábbi munkahelyéről is hasonló ügy miatt távozhatott Bite Zsolt - erről cikkezik a PestiSrácok. A lap úgy tudja Bite Zsoltnak 2021-ben azért kellett távoznia a Vajda Péter Ének-zenei Általános iskolából, mert egy kiskorú tanulóval viszonyt folytatott.

Bite 2022- májusában csatlakozott a Krúdy Gyula csapatához, mint pedagógiai asszisztens.

Rákay Philip a Vezércikkben kijelentette: helyesnek tartja, hogy a magyar társadalom egy emberként áll fel egy ilyen ügyben és fontosnak tartja, hogy erről minél többet beszéljenek. Hozzátette: nem normális, hogy egy 39 éves kiskorú fiúkkal létesít intim kapcsolatot.

A gyermekek védelme Magyarország és egész Európa jövőjét jelentik

- szögezte le a Juhász Hajnalka a Napi Aktuálisban. A KDNP országgyűlési képviselője kiemelte azt is: hogy az utóbbi időben elterjed gender propagandának eseményei azt mutatják: rengeteg tenni valója van még a magyar kormánynak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!