2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

Perrel fenyegette a Hír TV-t Ujhelyi

Hiába kérte a szegedi Fidelitas Ujhelyi Istvánt, hogy mutassa be a házfelújításáról szóló számláit, a szocialista politikus perrel fenyegette meg őket. A Hír TV is szerette volna megtudni, hogy Ujhelyi cáfolja-e a SZEVIÉP volt vezetőjének állítását, amely szerint állami megrendelésekért cserébe újították fel a politikus házát. Ujhelyi ezt hazugságnak nevezte.

  • Perrel fenyegette a Hír TV-t Ujhelyi

A szegedi Fidelitas egy „Ujhelyi mutasd a számlákat!” feliratú molinóval érkezett az MSZP-s Ujhelyi István sajtótájékoztatójára. Korponyai Ernő a Fidesz ifjúsági szervezetének helyi elnöke kérte a képviselőtől a házfelújítással kapcsolatos számlákat, amire Ujhelyi először fenyegetett, majd azzal viccelődött, hogy a korábban megivott kávéjának a blokkját nem biztos, hogy eltette.

A képviselő a Hír TV-t is perrel fenyegette meg, amikor azt kérdezte tőle a stáb, hogy cáfolja-e Baranyi Sándor a Szeviép volt vezetőjének a kijelentését. Baranyi korábban azt mondta: a Szeviép még 2008-ban az azóta csődbe ment MABE-ÉPKER Kft.-nek 38 millió forintos kölcsönt adott. Ebből a pénzből újították fel Ujhelyi házát.

„Baranyi Sándor és a Hír TV csatorna, az összes egyéb hazugsággyár intézmény, egyre mélyebbre süllyed a hazugság áradatban, úgyhogy tessenek megnyugodni a bíróságon találkozunk, nagyon-nagyon súlyos tévedésben vannak. Köszönöm szépen végzem a dolgomat, gyűjtjük az aláírásokat."

Baranyi Sándor volt Szeviép vezető korábban a Délmagyarország napilapnak azt is mondta, hogy a szocialista kormányok idején állami beruházásokban való részvételért cserébe hálából újították fel Ujhelyi István házát mintegy 40 millió forintból.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!