2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Mátyás utolsó éjszakája 03:00

Belföld

Pénteken nyitnak a tűzijáték árusok

  • Pénteken nyitnak a tűzijáték árusok

December 28-án nyitnak a szilveszteri tűzijáték árusok. Országosan több mint 660 helyen lehet hozzájutni a pirotechnikai eszközökhöz. A rendőrség munkatársai felhívták a figyelmet arra, hogy mindenki csak hivatalos árusítóhelyről szerezze be a termékeket, amiket csak január elseje, reggel hatig lehet felhasználni.

„Lehetővé válik, hogy a lakosság az úgynevezett magasabb pirotechnikai kategóriába tartózó F3-as termékeket is megvásárolja. Ezek jellemzően már nagyobb veszélyforrást jelentő termékek, lényegesen magasabb a hatóanyagtartalmuk az előző két kategóriához képest és ezeknek a termékeknek a megvásárlása csak egy nagyon korlátozott időpontban, december 28-tól december 31-ig történhet meg. Ugyanígy korlátozza a jogalkotó ezeknek a termékeknek a felhasználhatóságát. Tehát a 28-a és 31-e között megvásárolt ilyen típusú termékeket csak december 31-én 18 órától január elsején reggel hat óráig lehet felhasználni” – mondta Povázsai Sándor rendőr alezredes, az ORFK rendészeti osztályvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!