2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Belföld

Példákkal mutatta be a baloldal kettős beszédét Kocsis Máté

„Akik akkor nyitásról beszéltek, azok valójában nem a nyitást szorgalmazták” – idézte fel Kocsis Máté az MSZP társelnökének hét eleji médiaszereplését.

  • Példákkal mutatta be a baloldal kettős beszédét Kocsis Máté

A baloldal gyakorlatilag folyamatosan kettős beszédet folytatott a járvány ideje alatt, a Magyar Nemzet külön sorozatot is indított, melyben ezeket az egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat idézte fel.

Kunhalmi Ágnes az ATV-ben egy mondaton belül mutatta be az ellentmondást, a Fidesz frakcióvezetője viszont rengeteg korábbi példát idézett a posztjában.

„Ha Fekete-Győr András füstgránátot hajít a rendőrsorfalba, akkor csak egy kis ártalmatlan füstgyertyácskát ejtett a lábakhoz, ha Baranyi Krisztina »mocskos zsidó befektetőről« beszél, azzal kiáll a zsidóság mellett” – sorolta Kocsis Máté.

„Ha Lackner Csaba kispesti szoci képviselő kokaint szárítgat egy házibuliban, és a 100 milliónyi lopott pénzről tart előadást, akkor a baloldal azt mondja – nem vagyunk benne biztosak, hogy Lackner van a képen –, Karácsonyék a választások után azért csak felismerték, hál’ Istennek” – tette hozzá.

„Ha Tóth Bertalan támadja a csokot, de azért később ő is felveszi a sokadik ingatlanához – miért, mindenkinek jár, nem? Ha Pikó András polgármester elbénázik egy beruházást, kicsúszik a határidőből, ezért vissza kell fizetni az államtól kapott pénzt – a kormány kifosztja a kerületet.”

„Ha Gyurcsány megfenyegeti Vidnyánszky Attilát azzal, hogy földönfutó lesz – a szeretet nyelvén kell beszélni. Ha Legény Zsolt fennakad egy csomagtartónyi csempészcigivel – nem tudom, hogy került oda, nem én vásároltam” – hozta a példákat egymás után a frakcióvezető.

„Végtelenségig lehetne folytatni a hazugságaikat, és ezek ismeretében Kunhalmi Ágnes is csak azt tette, amit ilyenkor kell: letagadta a letagadhatatlant. Ahogy a többiek is szokták”

– zárta bejegyzését Kocsis Máté.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!