2023. 09. 29. Péntek Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:00

Belföld

Pécsi Újság: Homoszexuális párokra érzékenyítik a pécsi gyerekeket

Homoszexuális párokra is érzékenyítik a pécsi gyerekeket a Zsolnay-negyedben - ezt írja a pécsi újság.hu portál. Az oldal információi szerint a Nyílt Társadalom Alapítványok támogatását is élvező Emberség Erejével Alapítvány interaktív programot szervez a Zsolnay Kulturális negyedben. A pécsi újság úgy tudja: az emberi jogok világnapja alkalmából a programokon résztvevő általános és középiskolásoknak szervezett játékok olyan témák köré épülnek, mint például a gyerekjogok és az úgynevezett „szivárvány családok". Utóbbi fogalom olyan közösségeket jelent, amelyekben azonos nemű szülők közösen nevelnek gyerekeket. A portál azt írja: A játékok nem titkolt célja a fiatalok befolyásolása és szemléletformálása.

  • Pécsi Újság: Homoszexuális párokra érzékenyítik a pécsi gyerekeket

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor Szerbiában tárgyal

Orbán Viktor Szerbiában tárgyal

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Belgrádba utazott, ahol részt vesz Szerbia, az Egyesült Arab Emírségek és Magyarország vezetőinek hármas csúcstalálkozóján – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
Országjárásra indul Dobrev Klára

Országjárásra indul Dobrev Klára

Szocializmust idéző programot mutatott be Dobrev Klára. A DK miniszterelnök-jelöltje szembe menne a tőkés társadalommal erős és a kiszolgáltatott munkásokat megvédő államot vizionál.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!