2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az életmentő - Semmelweis Ignác igaz története 03:00

Belföld

Pártközi vitafórum: Nekiment az ellenzéki politikának az LMP

"Ha a kordonok között ugrabugrálunk, ha a Kunigunda útjára vonulunk és jogállami vagy médiaviszonyokra vonatkozó kritikákat fogalmazunk meg, az a politika nem fog működni"- erről az LMP frakcióvezető-helyettese beszélt a Tusnádfürdőn megrendezett pártközi vitafórumon.

  • Pártközi vitafórum: Nekiment az ellenzéki politikának az LMP

Az a politika nem fog működni, és eddig sem működött, hogy különböző szimbolikus ügyekben szállunk szembe politikai értelemben a kormánnyal – így fogalmazott az LMP frakcióvezető-helyettese Tusnádfürdőn. Kanász-Nagy Máté szerint ugyanis eredményt csak a tartalmi ügyek következetes képviselésével lehet elérni.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője pedig arról beszélt, hogy „a mindig minden ellen vagyunk, de semmi mellett nem vagyunk” baloldali logika káros, és a magyar választók ezt már nem tolerálják.

,,Ha a legnagyobb krízisekben nem az ország érdekeit nézzük, hanem aktuális politikai érdekeket vagy pártpolitikai érdekeket, szerintem az káros, ezt a magyarok már beárazták, ezt a magyar választók már nem szeretik” - mondta Kocsis Máté.

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakcióvezető-helyettese szerint az ellenzék a gazdasági válságon is profitált.

,,Én azzal vitatkoznék, hogy az ellenzék nem profitált a gazdasági válságból, mert a forint-euró és a forint-dollár árfolyamon azért elég jól profitáltak."

A politikus kifejtette: komoly erőfeszítés kellett ahhoz, hogy háborús körülmények között a rezsicsökkentést fenntartsák, és növelni tudják a munkahelyek számát. Nacsa Lőrinc úgy véli, nem csak mögöttünk van nehéz időszak, hanem előttünk is, éppen ezért hoz a kormány olyan intézkedéseket, amelyek csökkentik az inflációt, megtartják a munkahelyeket, megőrzik a családtámogatásokat, és a nyugdíjak értékét.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Orbán Viktor pénteken Berlinben adott interjút a Kossuth Rádiónak. Ebben többek között Manfred Weberről néppárti vezetőről mondott meghatározásokat. Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei – Ferencz Orsolya miniszteri biztos, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese és Rákay Philip kreatív producer – kiderül a ma esti adásból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!