2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Paprikaspray-vel fújtak le hajléktalanokat erzsébetvárosi közteresek

Paprikaspray-vel fújtak le hajléktalanokat az erzsébetvárosi közterület-felügyelők - írta a Telex egy szemtanú Facebook-bejegyzésére hivatkozva. A beszámoló szerint október 1-jén, nem sokkal este 11 óra után egy sárga villogót használó autóval négy személy jelent meg a Madách Imre utcában, majd figyelmeztetés nélkül lefújták az ott alvó hajléktalanokat. Egy másik szemtanú le is fotózta a szóban forgó kocsit, a képeken pedig Erzsébetváros Rendészeti Igazgatóságának címere látható. A Budapesti Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

  • Paprikaspray-vel fújtak le hajléktalanokat erzsébetvárosi közteresek

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!