2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde 11:20

Belföld

Ötvenedik alkalommal rendeznek virágkarnevált Debrecenben

Az idei az ötvenedik virágkarnevál. Az alkotók munkáját ma a debreceni Fidesz frakció, és a fideszes képviselőjelöltek is segítették.

  • Ötvenedik alkalommal rendeznek virágkarnevált Debrecenben

Szobrászok, virágkötők és diákok is dolgoznak a kompozíciókon. 

Először a szalmarózsákat hungarocelltáblákra kell felszúrni. Ennek van egy praktikus technikája, amibe a képviselőket is beavatták a diákok. A virágok és a különböző díszítőelemek ezután kerülnek a kifaragott figurákra. A jelöltek és a város vezetői Debrecen város idei meglepetéskocsiját díszítették.

Debrecen város polgármestere, Papp László most díszített először virágkocsit. Fontosnak érezte, hogy ilyen formán is csapatépítő tréningen vegyenek részt a jelöltek.

Az 50. virágkarneválon 18 virágkocsi vonul végig Debrecen városán. Az augusztus 20-ai felvonulás főszereplői majd csak előző éjszaka készülnek el teljesen, legtöbbjüket ugyanis élő virág borítja majd.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!