2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Ferencz József a második unitárius aranykor

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Otthagyta Gyurcsányékat Székely Sándor

Újabb ellenzéki képviselő lett független. Kilépett a Demokratikus Koalíció frakciójából Székely Sándor.

  • Otthagyta Gyurcsányékat Székely Sándor

A politikus a DK és a Szolidaritás megállapodásának révén került fel a Gyurcsány-párt listájára, onnan szerzett parlamenti mandátumot.

Ezzel immáron 9 független képviselő van a parlamentben, noha az áprilisi választáson csak Mellár Tamás szerzett függetlenként mandátumot.

A Jobbik frakcióból négy képviselő vált ki, az LMP-ből a két korábbi társelnök, Hadházy Ákos és Szél Bernadett, valamint az együtt szineiben mandátumot szerző Szabó Szabolcs távozott, a liberális Bősz Anett a Párbeszéd képviselőcsoportját hagyta ott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!