2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Országos aláírásgyűjtő kampányba kezd a Mi Hazánk

  • Országos aláírásgyűjtő kampányba kezd a Mi Hazánk

Három témában is országos aláírásgyűjtő kampányba kezd a Mi Hazánk Mozgalom. A cél: nyomást gyakorolni a kormányra és a Parlamentre, hogy három kérdésben is változtassanak az álláspontjukon.

„Az első pontja ennek az aláírásgyűjtésnek a magyar korrupcióellenes ügyészség felállítása, amely a kormányzattól, illetve Polt Pétertől is független lenne. A második pont az, hogy azt a 30 milliárd forintot, amit a kormányzat a Maccabi Játékok támogatására szán, azt mi az egészségügynek szeretnénk adni. Az akció harmadik pontja pedig arról szól, hogy Andy Vajna filmipari kormánybiztos távozását sürgetjük, és ehhez várják az emberek támogatását” – mondta Toroczkai László.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!