2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

A Pál utcai fiúk 19:10

Belföld

Őrizetben a brutális kettős gyilkosság gyanúsítottja

Elfogták a pénteki érdi kettős gyilkosság gyanúsítottját. A 41 éves férfit a rendőrök őrizetbe vették, előzetes letartóztatását vasárnap rendelte el a bíróság.

A HÍR24 úgy tudja a brutális gyilkosság hátterében féltékenység állt, a tettes a meggyilkolt nő élettársa volt. Az érdi házban péntek hajnalban ütött ki a tűz, a két holttestre a tűzoltók találtak rá az oltás során.

– Még pénteken a helyszíni, illetve a halotti szemlével párhuzamosan megkezdték a kollégáim az adatgyűjtést, valamint a tanúk kutatását annak érdekében, hogy a két személy megölésével gyanúsítható személyt minél előbb kézre kerítsék – mondta a Hír TV-nek a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. – Ennek eredményeként még pénteken fél 11 körül Budapesten elfogták azt a 41 éves férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki, majd bűnügyi őrizetbe vettek. Az illetékes bíróság pedig vasárnap előzetes letartóztatásba helyezte a férfit – ismertette Beluzsárné Belicza Andrea.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk + videó

Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk + videó

A Pál utcai fiúk 1969-ben bemutatott magyar–amerikai koprodukciós film, amely Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán készült. A filmről, valamint a színdarabról Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők Dino Benjámin és Wunderlich József színművészekkel beszélgettek. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyarország egy alternatívát tud kínálni az unión belül, hogy mi nem az ukrán háborúba öntjük a pénzt + videó

Magyarország egy alternatívát tud kínálni az unión belül, hogy mi nem az ukrán háborúba öntjük a pénzt + videó

A Fidesz marad a legerősebb párt - így értékelték a szakértők a Fidesz kampánynyitó eseményét. Orbán Viktor szerint a brüsszeli vezetés csődöt mondott, Európa gazdasága hanyatlik, migránsok százai kelnek át a határokon, és egyre több erőszakkal kell szembenéznünk. A miniszterelnök hozzátette: alázat nélkül nincs győzelem, a Fidesz politikai ellenfelei éppen azért nem tudnak nyerni, mert elfeledkeztek az alázatról.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!