2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Origo: Dobrev nem vizsgáltatta ki korrupt asszisztense ügyét

Nem vizsgálta ki a DK Gyurcsányné korrupt, brüsszeli asszisztensének ügyét, pedig a párt korábban ígéretet tett erre - írja az Origo.

  • Origo: Dobrev nem vizsgáltatta ki korrupt asszisztense ügyét

 

A portugál politikus európai parlamenti oldalán található információk szerint ugyanis kitöltötte a szerződésében foglalt két hónapot. Az internetes portál szerint

kérdéses, hogy 60 nap alatt milyen szakmai munkát végezhetett a férfi Dobrev Klárának.

Az Origo szerint az egész mögött inkább nyugdíjcsalás áll, ugyanis a korrupcióba belebukott Jose Alberto Alves Pereirának egyszerűen szüksége volt még néhány hét uniós munkaviszonyra a maximális nyugdíjhoz.

Mit kapott Gyurcsányné azért, hogy menedéket nyújtott egy köztörvényes bűnökkel gyanúsított tisztviselőnek?

– tette fel a kérdést az Origo.

Origo.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!