2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Orbán Viktor: Nagy érték, ha két szomszéd jó kapcsolatban van egymással

A miniszterelnök új videót osztott meg közösségi oldalán pénteki szlovéniai látogatásáról.

  • Orbán Viktor: Nagy érték, ha két szomszéd jó kapcsolatban van egymással

Pénteken adták át a szlovéniai Cirkovcében a Cirkovce-Pince villamosenergia-távvezetéket, aminek kapcsán Orbán Viktor újabb videót osztott meg Facebook-oldalán.

„Amikor erre a beruházásra nézek, akkor három kockázatot látok Európa és Magyarország előtt: biztonságit, gazdaságit és energiaellátásit” – fogalmazott Orbán Viktor, hozzátéve, hogy amikor bizonytalan idők vannak, akkor a jó szomszédi kapcsolat mindig felértékelődik, és ez a jó szomszédsági kapcsolatok iránti vágyat is megnöveli.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!