2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Belföld

Orbán Viktor megrendülését fejezte ki Valéry Giscard d'Estaing halála kapcsán

Megrendülését fejezte ki Orbán Viktor az egykori francia elnök, Valéry Giscard d'Estaing, halála kapcsán. A kormányfő Emmanuel Macronnak írt levelében az európai politika egyik legjelentősebb személyiségének nevezte a korábbi vezetőt. Hozzáfűzte: a magyarok barátként, a kétoldalú kapcsolatok elkötelezett támogatójaként emlékeznek rá. Orbán Viktor felidézte: nagy megtiszteltetés volt számára, hogy 1998-ban, amikor először nyert választást az egykori francia elnök - személyesen látogatott Budapestre. Giscard d'Estaing szerdán halt bele a koronavírus szövődményébe.

  • Orbán Viktor megrendülését fejezte ki Valéry Giscard d'Estaing halála kapcsán

Giscard d'Estaing szerdán halt bele a koronavírus szövődményébe.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!