2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Orbán Viktor lerótta kegyeletét Bara József sírjánál

Az izsáki rendőrőrsön elhunyt férfi sírjánál rótta le kegyeletét Orbán Viktor. A miniszterelnök Facebook-oldalára feltöltött videón az látható, amint autóján megérkezik Szatmárnémeti temetőjébe, és néma főhajtással emlékezik meg a gyanú szerint rendőrségi kihallgatáson agyonvert férfiról.

Bara József április elején vallatás közben, megbilincselve vesztette életét az izsáki rendőrőrsön. Két rendőr azóta is előzetes letartóztatásban van, őket az eset másnapján leszerelték, őrsparancsnokukat, valamint a kiskőrösi rendőrkapitányt pedig leváltották.

Orbán Viktor miniszterelnököt a Magyar Nemzet május 8-ai számában írt nyílt levelében Tamás Gáspár Miklós filozófus kérte a gesztusra. A lap mai kiadásában olvasható válaszban aláírás nélküli köszönet olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Matt Schlapp: Magyarország csodálatos példát mutat + videó

Matt Schlapp: Magyarország csodálatos példát mutat + videó

Magyarország csodálatos példát mutat, mert kiáll mindazért, ami fontos, csodálatos szövetséges, ihletet ad az amerikaiaknak - mondta a CPAC Foundation elnöke csütörtökön Budapesten, a Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) első napján.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!