2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Orbán Viktor: Jöhetnek a NATO-csapatok Magyarországra

Aláírta Orbán Viktor azt a kormányrendeletet, amely felhatalmazza a NATO-csapatokat a Magyarországon való állomásozásra.

  • Orbán Viktor: Jöhetnek a NATO-csapatok Magyarországra

A Magyar Közlönyben megjelent rendelet továbbra is fenntartja az élet kioltására alkalmas fegyverek Magyarországon keresztül Ukrajnába történő szállításának tilalmát. A rendelet szerint a NATO reagáló erők áthaladhatnak Magyarország területén szárazföldi illetve légi úton. Orbán Viktor közösségi oldalán úgy fogalmazott: „A háború egyre közelebb kerül a magyar határhoz. Vagyis a menekültek száma nőni fog. Felkészültünk a menekültek ellátására."

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!