2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hitvallók és ügynökök

Következik:

Radar 04:00

Belföld

Orbán Viktor: Gyurcsány és a baloldal beszállna a háborúba. Mi békét akarunk! + videó

„Azt mondja nekünk a baloldal vezére, Gyurcsány Ferenc, hogy mi egy pocsék nemzet vagyunk. Ha nem küldünk katonákat, nem küldünk fegyvereket, ha nem veszünk részt ebben a háborúban, akkor mi egy pocsék nemzet vagyunk.” „Nagyon világosan meg kell üzennünk, hogy mi egy nagyszerű nemzet vagyunk, és ebben a háborúban is nagyszerűen állunk helyt." – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a hivatalos oldalán közzétett videójában.

„Több mint 500 ezer bajban lévő embernek nyújtottunk és nyújtunk segítséget”– mondta Orbán Viktor, majd így folytatta:Mi egy nagyszerű ország vagyunk, amely pontosan úgy jár el, ahogy erkölcsileg el kell járnia, de azt senki sem kérheti tőlünk, hogy vegyünk részt akár emberélet árán is egy olyan háborúban, ami nem a mi háborúnk. Ez két másik nép háborúja.

„Értjük, hogy mi történik, látjuk a szenvedést,de mi nem tudunk úgy segíteni, hogy közben tönkretesszük saját magunkat,hogy odaküldjük a gyerekeinket egy olyan háborúba, amelyhez semmi közünk, és amin semmit sem nyerhetünk, de mindent elveszthetünk.”

Hír TV/Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!