2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Orbán Viktor: Ebből a háborúból ki kell maradnunk + videó

Magyarország miniszterelnöke közösségi oldalán megosztott videóban üzent minden szavazópolgárnak.

  • Orbán Viktor: Ebből a háborúból ki kell maradnunk + videó

Önök is tudják, hogy még egyetlen világháború sem kezdődött úgy, hogy bejelentették, hogy ez a világháború

– mondta Orbán Viktor. 

Minden háború egy lokális háborúval kezdődött. És most is így áll a helyzet. Orosz–ukrán háborúról beszélünk, de nem tudjuk, hogy ez nem előhangja-e egy későbbi nagyobb háborúnak. És ha figyelik, hogy miket beszélnek Európában az európai vezetők, miket mondanak, mire készülnek, ott lehet érezni, hogy egy háború előszele járja be Európát. És ha nem tudjuk megállítani ezt a háborús hangulatot, ha nem tudjuk megüzenni Brüsszelben is, meg a saját nemzeti kormányainknak is mindenhol Európában, hogy az emberek nem akarnak háborút, akkor bele tudnak sodródni. És miután Magyarországon a helyzet úgy áll, hogy külföldről fizetik az egész baloldalt, hogyha az európai választáson ők megerősödnek, az megnöveli a háborús veszélyt Magyarországon is

– hangsúlyozta a miniszterelnök. 

A mi álláspontunk világos, mi a béke oldalán állunk.

– zárta gondolatait. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

A békepárti erők EP-győzelme megállíthatja a háborús pszichózist Nyugat-Európában?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

,,Fontos, hogy az európai emberek minden országban, így Magyarországon is világosan és egyértelműen nemet mondjanak a háborúra" - mondta Orbán Viktor országjárásának kecskeméti állomásán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!