2021. 09. 16. Csütörtök Edit napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Csörte - A nap vitája 13:05

Belföld

Orbán Viktor: Az Európai Parlament jogállamisági dzsihádot folytat

Az Európai Parlament jogállamisági dzsihádot folytat – közölte Orbán Viktor Ljubljanában. A kormányfő a V4-ek és az Unió soros elnöki tisztét ellátó Szlovénia miniszterelnökeinek csúcstalálkozóján vett részt. Orbán Viktor arról is beszélt: nincs szükség adóemelésre, nem kell semmilyen migrációs kvóta, és minél hamarabb fel kell venni a nyugat-balkáni országokat az Unióba.

Orbán Viktor: "Beruházások akkor lesznek, ha nem emeljük az adókat, az adókat csökkenteni kell, nem emelni. Biztonság akkor lesz, ha a bevándorlás kérdésében továbbra is egységesen képviseljük a mi határozott álláspontunkat, ami semmi kvótát nem támogat. És végül szükségünk van a piacaink bővítésére, ez pedig akkor lehetséges, ha a nyugat-balkáni államokat minél hamarabb felvesszük az Európai Unióba és ezzel az Unió erejét megnöveljük."

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Kiváltságosaknak járó körülmények között él és dolgozik a Jobbik elnöke

Napok óta nem nyilatkozik a Jobbik arról, hogy mennyit költ Jakab Péter védelmére. 2021. szeptember 16.

A kormánypártok frakcióülést tartanak Esztergomban

Esztergomból tudósított Papp Ágota. 2021. szeptember 16.

Szeptember 21-én indul a Kárpát-medencei Komolyzenei Fesztivál

A fesztivál szeptember 21-én kezdődik,október 4-én zárul. 2021. szeptember 16.

Legfrisebb híreink

Mozaik: Modern és hatékony fogyás-program

A Mozaikban elmentünk egy fotókiállításra, az esti Bayer Leverkusen - Ferencváros Európa-liga mérkőzés kapcsán a helyszínről kapcsoltuk kollégánkat és eljött hozzánk a Játékszín igazgatója, Bank Tamás.

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!