2022. 01. 25. Kedd Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Csörte - A nap vitája 05:00

Belföld

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

A miniszterelnök feleségével, Lévai An

ikóval, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövetével együtt egy adományszívet is készített a szervezet standjánál.

 

Ma 14 órától a karitatív szervezet az Akvárium Klubban nagyszabású ünnepségen kitüntetéseket ad át és ünnepi könyvbemutatót tart az önkéntesség világnapján. 

„Az elmúlt évek során végzett lelkes, kitartó és önzetlen munkáért mond köszönetet önkénteseinek az Ökumenikus Segélyszervezet december 5-én, az önkéntesek világnapján. Az elismeréseket Gáncs Kristóf kommunikációs igazgató adja át a segélyszervezet olyan ismert önkénteseivel együtt, mint Katus Attila, Dombi Rudolf, Lékai-Kiss Ramóna és Rátonyi Kriszta” – írta lapunknak eljuttatott közleményében a szervezet. 

Hozzátették: a rendezvényen a jelenlévő sztárok bevonásával bemutatják be az Ökumenikus Segélyszervezet harmincéves fennállásának jubileuma apropóján kiadott És te mit kaptál? című könyvet. A Luther Kiadó gondozásában megjelent könyvben a szervezet sokszínű közösségének ismert tagjai vallanak arról, mit ad számukra és hogyan vált életük részévé a segítőmunka (Berki Krisztián, Dombi Rudolf, Dombóvári István, Fabiny Tamás, Gyurta Dániel, Iszak Eszter, Katus Attila, Kovács Koko István, Lehel László, Lékai-Kiss Ramóna, Lévai Anikó, Nagy Ervin, Rátonyi Kriszta, Rost Andrea, Szabados Ágnes és Wolf Kati). 

„Az ismert önkéntesek történetei mellett több rászoruló pedig azt meséli el, hogy milyen módon segítette őt – akár életre szólóan – krízishelyzetéből való kilábalásban a segélyszervezet támogatása” – írták a programról. 

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Isten veled, Bajnok!

Ezzel a címmel búcsúzott Orbán Viktor miniszterelnök közösségi oldalán Csollány Szilvesztertől.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!