2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Orbán segített Junckernak az ajtónyitásban

  • Orbán segített Junckernak az ajtónyitásban

„Keresek egy helyet, ahol rá tudok gyújtani” – mondta szerdán az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker az Európai Néppárt utódjelöltjéről döntő helsinki kongresszusán Orbán Viktor miniszterelnöknek, amikor odalépett hozzá, az úgynevezett VIP-társalgóban.

A PestiSrácok.hu hozta le azt a videót, amin az látszik, hogy a Juncker nem tud kimenni az ajtón, (meg is jegyzi, hogy ez nem fog menni) ahol egyébként egy STOP-felirat ékeskedik, majd a magyar kormányfő kinyitja neki azt, így az Európai Bizottság első embere ki tudott menni, hogy „fújjon” egyet – miután odamondja, hogy „Orbánnak ez is megy.”

Kellenek a sikeres nemzetek

A nemzetek nélkül Európa elvesztené identitását, elvesztené lelki és kulturális arculatát; Európa a nemzetek Európája lesz, vagy nem lesz - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Néppárt (EEP) kongresszusán csütörtökön Helsinkiben. A kormányfő beszédében kiemelte: a közép-európai nemzetek újracsatlakozásával Európa békésebb, erősebb és gazdagabb lett, mint volt. Európát mindig az erős nemzetek tették sikeressé, és ez ma is érvényes: „nincs erős Európa sikeres nemzetek nélkül”– jelentette ki. Bővebben>>>

Fotó: MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!