2022. 12. 03. Szombat Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - A kenguru

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Orbán: Magyarországon érdemes élni és dolgozni

Magyarország az egyik legjobb hely Európában, ahol érdemes élni és dolgozni - emelte ki a miniszterelnök a Szakma Sztár Fesztiválon. Orbán Viktor hangsúlyozta: az elmúlt 12 évben a kormány a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködve kiterjesztette a duális képzést, szakképzési centrumokat és ösztöndíj rendszert hozott létre, de komoly lépéseket tett a digitalizáció felé is. Emellett ingyenesen biztosítja az első két szakma vagy szakképesítés megszerzését. a kormányfő hozzátette: Ennek köszönhetően mára 250 ezren tanulnak szakképzésben hazánkban

  • Orbán: Magyarországon érdemes élni és dolgozni

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Elhunyt Hegedűs Zsuzsa

Elhunyt Hegedűs Zsuzsa

Meghalt Hegedűs Zsuzsa volt miniszterelnöki főtanácsadó szombaton - értesült a családhoz közel álló forrásból az MTI.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Csalások az online vásárlásnál

Csalások az online vásárlásnál

Olyan csaló webáruházakkal is lehet találkozni az interneten amelyek 2 héttel ezelőtt még nem is léteztek, hívta fel a figyelmet a HírTv-ben a fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkár.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!