2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Belföld

Orbán Balázs: A magyar nemzet politikáját a magyar nemzet politikájával ellenezzék

Orbán Viktor és a Fidesz megbukott, az ellenzék fölényesen győzött – így értékelte a dunaújvárosi időközi választás eredményét Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője hétfőn a parlamentben napirend előtt. Szerinte az ellenzék elsöprő győzelme nem a semmiből jött. Szabó Tímea úgy fogalmazott, a migránsozó, kommunistázó, sorosozó, EU- és cigányellenes orbáni retorika mögött üresség, szégyen és kudarc bújik meg. Az ellenzéki politikus parlamenti kirohanására Orbán Balázs a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára reagált.

  • Orbán Balázs: A magyar nemzet politikáját a magyar nemzet politikájával ellenezzék

A kormány nevében Orbán Balázs gratulált a dunaújvárosi ellenzéki győzelemhez és kijelentette, a kormány kész valamennyi településvezetővel, valamint valamennyi olyan egyéni választókerületi képviselővel, aki az adott terület az adott régió fejlődéséért felelős.

Az államtitkár felhívta a figyelmet arra, hogy pártpolitikai logikán túlmutató nemzeti érdeknek kellene érvényesülni annak érdekében, hogy következő hétéves uniós ciklusban minél több pénzhez jusson Magyarország.

Orbán Balázs Mikszáth Kálmán-idézettel élt napirend előtt,

Azért a Tisza Kálmán politikája mégiscsak a magyar nemzet politikája, s ha vannak, akik nem tudnak vele haladni egy úton, azok nem tudnának a létező ellenzéknek egyikéhez sem csatlakozni, mert a magyar nemzet politikájának ellenzéket csak a magyar nemzet politikája képezhet. Az egyenesen Tisza ellen „Nem Tisza Kálmán!” programmal megalakult habarékpárt pedig politikai svindlerek, erkölcsi halottak és nagyravágyó üresfejek zagyvaléka, nem pedig a magyar nemzet politikáját a magyar nemzet politikájával ellenőrző oppozíció.

A hasonlóság sajnos kísérteties (…) Legyenek a kormány ellenzéke, de a magyar nemzet politikáját a magyar nemzet politikájával ellenezzék

– zárta szavait az államtitkár.

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gyulán kampányolt Lázár János

Gyulán kampányolt Lázár János

Fogunk még hozni gyárakat Gyulára - mondta az építési és közlekedési miniszter a Békés vármegyei fürdővárosban rendezett utcafórumon pénteken kora este.
Turistákat öltek Afganisztánban

Turistákat öltek Afganisztánban

Fegyveresek agyonlőttek három külföldi turistát és egy afgán állampolgárt az Afganisztán középső részén fekvő Bamiján tartományban pénteken - közölte a tálibok belügyminisztériuma.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor szólt Fico merénylőjéről + videó

Orbán Viktor szólt Fico merénylőjéről + videó

A miniszterelnök szerint nagy erők állnak a háborúpárti politikusok, a háborúpárti álláspont mögött, és erőteljes erőközpontok érdekeltek abban, hogy a háború folytatódjon, sőt hogy kiterjedjen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!