2022. 10. 06. Csütörtök Brúnó, Renáta napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Schanda Tamás: A baloldalnak nem fontos a szuverenitás

Ungár Péter, az LMP politikusának napirend előtti felszólalására Schanda Tamás államtitkár reagált.

  • Schanda Tamás: A baloldalnak nem fontos a szuverenitás

„A zöld mozgalom jelszava a '70-es évek óta az, hogy cselekedj lokálisan, gondolkodj globálisan. A Fidesz környezetpolitikáját úgy lehetne leírni, hogy panaszkodj globálisan, ne csinálj semmit lokálisan (...)

- mondta Ungár Péter.

„A bezárás mellett van az önök miniszterelnök-jelöltje is, Márki-Zay Péter is, aki semmi mással nem akar foglalkozni, minthogy azoknak az embereknek a munkahelyét is tönkretegye és elvegye. Ez beleilleszkedik abba a baloldali politikába, amit önök az energiapolitika területén művelnek, hiszen önöknek semmilyen esetben nem fontos a szuverenitás, önöknek az energiaszuverenitás sem fontos (...)"

- válaszolt Schanda Tamás.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!