2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:30

Belföld

Operatív törzs: Egészséges embernek nem kell maszkot viselni

Magyarországon továbbra sincs koronavírussal fertőzött beteg, de 18-an karanténban vannak a Szent László Kórházban, mindannyian tünet- és panaszmentesek. A Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs szóvivője azt mondta: nincs hiány, folyamatos a szájmaszkok gyártása és szállítása a gyógyszertárakba.

  • Operatív törzs: Egészséges embernek nem kell maszkot viselni

Láng-Bognár Kinga beszámolt arról, a csütörtök 13 óráig ismert aktuális adatok szerint világszerte a fertőzöttek száma 82 171, Európában 510, Magyarországon 0. Az elhunytak száma világszerte 2801, Európában 14, Magyarországon 0. A felépültek száma világszerte 33 129, Európában 44, Magyarországon értelemszerűen 0.

Karanténban 18 fő van Magyarországon. A repülőtereken ellenőrzött személyek száma 3366. Ma 284-et ellenőriztek. 

A 06 80 277 455-ös és a 06 80 277 456-os számokra nagyon sok hívás érkezett, folyamatosan érkeznek az e-mailek is - közölte Láng-Bognár Kinga.

Leszögezte, a legfontosabb, hogy

Magyarországon nincs kimutatott fertőzés

A szóvivő felhívta rá a figyelmet, egészséges embereknek nem kell maszkot hordani. Emlékeztetett, a büntetés-végrehajtás gyártja le a maszkokat és a maszkok kiszállítása megkezdődött a gyógyszertárakba. 

Repülővel hozná haza a kormány a Tenerifén rekedt magyarokat

 

HírTV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Az amerikai nagykövetséggel kapcsolatban álló jobbikos vezérkar beállt Magyar Péter mögé - írja a Magyar Jelen. A lap szerint az amerikai nagykövettel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik teljes infrastruktúráját és használható embereit átirányította a Tisza Párt projektjéhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!