2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Kémek a porfészekben - Rimmer Gábor története 11:05

Belföld

Önkormányzati halogatás miatt több tízmilliós kár Hódmezővásárhelyen

Feljelentést tett a vásárhelyi Fidesz a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészségen. Számításaik szerint több tízmillió forint értékű kár érhette a várost 104 olyan önkormányzati lakásban lakó miatt, akik éveken keresztül nem fizettek bérleti díjat. Ezt Márki-Zay Péter polgármester is elismerte és tömeges kilakoltatásra készül.

  • Önkormányzati halogatás miatt több tízmilliós kár Hódmezővásárhelyen

100-nál is több olyan önkormányzati lakás van vásárhelyen, ahol az ott élők szerződés nélkül laknak, ismerte el Márki-Zay Péter. A lakók többsége nem fizet bérleti díjat, de vannak olyanok, akik rezsit sem, emiatt több tíz millió forintos kár érhette várost.

A helyi Fidesz szerint a több tíz milliós bevételkiesésért a hivatal a felelős. Egy önkormányzati rendelet szerint ugyanis azok, akik nem fizetnek bérleti díjat vagy rezsit, azoknak nem lehet meghosszabbítani a szerződését, és ki kell lakoltatni őket, így a lakást más rászoruló családnak lehet kiadni.

Az ügyben a vásárhelyi Fidesz feljelentést tett a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészségen, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!