2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Olasz rakodómunkások lopták el a magyar rendőrök csalipénzét

Csalicsomaggal buktattak le poggyászokat fosztogató rakodómunkásokat a magyar rendőrök.

  • Olasz rakodómunkások lopták el a magyar rendőrök csalipénzét

A Róma-Budapest járatra egy olyan bőröndöt adtak fel, amelyben készpénzt is elhelyeztek. A járat megérkezésekor kiderült, hogy több csomagot is kifosztottak és a pénz is eltűnt. A lepakolást végző munkásoknál nem találtak semmit, így az olasz oldalon keresték az elkövetőket. A helyi hatóságok végül megtalálták az ottani rakodóknál a feljegyzett sorszámú bankjegyeket és egyéb értéktárgyakat, a munkásokat intézkedés alá vonták.

„A nyomozók Rómában szálltak fel a repülőre, és a feladott bőröndbe készpénzt tettek, feljegyezve a bankjegyek sorozatszámát. Budapestre érkezve azt tapasztalták, hogy a pénz eltűnt a csomagból, és több bőröndöt is megdézsmáltak. Felvették a kapcsolatot az olasz hatóságokkal, Rómában a rakodóknál meg is találták a magyar rendőrök által a bőröndbe tett készpénzt, valamint egyéb ellopott értéktárgyakat is” – így az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!