2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 23:30

Belföld

Ökoturisztikai Központot adtak át Kapuvárnál

Egy 40 hektáros ökoturisztikai központot adtak át a Kapuvártól nem messze található Göbös-majorban. A több mint 370 millió forintból megvalósuló beruházás kapcsán Nagy István agrárminiszter elmondta: több tízmilliárd forintot fordít az állam hazánk erdőgazdaságainak fejlesztésére.

  • Ökoturisztikai Központot adtak át Kapuvárnál

A Soproni Lövér Vadászkürtösök közreműködésével kezdődött a göbös-majori ökoturisztikai központ átadó ünnepsége. A csaknem 380 millió forintos fejlesztés során a létesítmény panzióval és konferencia központtal bővült.

Az egykori Eszterházy birtokon az 1980-as évektől indultak különböző fejlesztések, ennek köszönhetően az épület az évek során egy minden korosztály számára megfelelő szálláshely és szabadidőközpont lett.

Nagy István agrárminiszter kiemelte, Magyarország állami Erdőgazdaságai több tíz milliárd forintot fordítanak évente a különböző fejlesztésekre.

A most átadott épülettel a majorban mintegy 40 hektáron tudnak aktívan pihenni a turisták.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!