2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

StartStop

Következik:

Zsuzsi asztala 13:00

Belföld

Odaszúrtak egymásnak az ellenzéki főpolgármester-jelöltek

Karácsony Gergely megkérdőjelezte Kálmán Olga és Kerpel-Fronius Gábor alkalmasságát a főpolgármesteri posztra. Az előválasztáson részt vevő főpolgármester-jelöltek számára pénteken rendeztek vita estet, ahol az MSZP-Párbeszéd jelöltje nem hagyta szó nélkül, hogy a korábban még őt támogató DK mégis azt a Kálmán Olgát indítja, aki egy hónappal ezelőtt még határozottan cáfolta, hogy főpolgármesteri babérokra törne, Kerpel-Fronius Gábor indulását pedig csak az EP választások után jelentette be a Momentum.

A politikai víziók területén, többek között az akadálymentesítés, a kerékpárutak, vagy a zöld felületek bővítésében, egyetértettek a jelöltek, azonban az utóbbi hetek ellenzéki pengeváltása sem maradt el a vitában. Karácsony Gergely, aki alig egy hete még a DK főpolgármester-jelöltje volt megkérdőjelezte Kálmán Olga és Kerpel-Fronius Gábor főpolgármesteri alkalmasságát.

Kálmán Olga viszont azt vetette Karácsony Gergely szemére, hogy a zuglói polgármester egy év alatt szinte mindenféle politikai pozíciót be akart már tölteni.

Kerpel-Fronius Gábor azzal védekezett, hogy őt már márciusban megkeresték azzal, hogy induljon a főpolgármesteri posztért. A Momentum ugyanakkor csak az előzetes várakozásoknál jobb eredményt hozó EP-választás után jelentette be, hogy önálló jelöltet indít a főváros vezetéséért.

A főpolgármester-jelölti küzdelem megosztotta a kommentelőket. Többen Puzsér Róbertet hiányolták. Volt aki szerint a vita jobb volt mint a Sas kabaré. Mások pedig azt írták: szomorúan komolytalan volt sokszor.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!