2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Szerelmes biciklisták

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Odaszúrtak egymásnak az ellenzéki főpolgármester-jelöltek

Karácsony Gergely megkérdőjelezte Kálmán Olga és Kerpel-Fronius Gábor alkalmasságát a főpolgármesteri posztra. Az előválasztáson részt vevő főpolgármester-jelöltek számára pénteken rendeztek vita estet, ahol az MSZP-Párbeszéd jelöltje nem hagyta szó nélkül, hogy a korábban még őt támogató DK mégis azt a Kálmán Olgát indítja, aki egy hónappal ezelőtt még határozottan cáfolta, hogy főpolgármesteri babérokra törne, Kerpel-Fronius Gábor indulását pedig csak az EP választások után jelentette be a Momentum.

  • Odaszúrtak egymásnak az ellenzéki főpolgármester-jelöltek

A politikai víziók területén, többek között az akadálymentesítés, a kerékpárutak, vagy a zöld felületek bővítésében, egyetértettek a jelöltek, azonban az utóbbi hetek ellenzéki pengeváltása sem maradt el a vitában. Karácsony Gergely, aki alig egy hete még a DK főpolgármester-jelöltje volt megkérdőjelezte Kálmán Olga és Kerpel-Fronius Gábor főpolgármesteri alkalmasságát.

Kálmán Olga viszont azt vetette Karácsony Gergely szemére, hogy a zuglói polgármester egy év alatt szinte mindenféle politikai pozíciót be akart már tölteni.

Kerpel-Fronius Gábor azzal védekezett, hogy őt már márciusban megkeresték azzal, hogy induljon a főpolgármesteri posztért. A Momentum ugyanakkor csak az előzetes várakozásoknál jobb eredményt hozó EP-választás után jelentette be, hogy önálló jelöltet indít a főváros vezetéséért.

A főpolgármester-jelölti küzdelem megosztotta a kommentelőket. Többen Puzsér Róbertet hiányolták. Volt aki szerint a vita jobb volt mint a Sas kabaré. Mások pedig azt írták: szomorúan komolytalan volt sokszor.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!