2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Nyomul az LMBTQ propaganda

  • Nyomul az LMBTQ propaganda

Terhes szakállas transznemű férfival és párjával népszerűsítik a homoszexuális propagandát Budapest több pontján. A plakátokon a CEU logója mellett a Momentumé is látható.

Az ellenzéki pártok már évek óta kiállnak az LMBTQ közösségért. A Momentum nemrég bejelentette, hogy már az óvodákban is bevezetné a gender-szemléletet.

A Jobbik korábban nyíltan a homoszexuálisok ellen lépett fel, mostanra viszont már őket is szeretné képviselni - jelentette be a párt elnöke.

Idén 25. alkalommal rendezték volna meg a Budapest Pride fesztivált, de a járvány miatt elmaradt. Ám az LMBTQ közösség, így sem maradt megjelenés nélkül.

Ezek képek még 2014-ben készültek. Akkor Jobbikos és a szélsőjobboldali tüntetők együtt demonstráltak a melegfelvonulás ellen. A Jobbik akkor még keményen bírálta a fesztivált és a résztvevőket. Az akkori pártelnök nyomorult provokátoroknak nevezte a felvonulókat.

A jobbik jelenlegi elnöke pedig aberráltnak nevezte a résztvevőket.

Gyorsan változott a pártelnök véleménye. Amint a Jobbik csatlakozott a balliberális összefogáshoz, Jakab Péter máris arról beszélt, hogy a pártja a homoszexuális embereket is szeretné képviselni.

Ám nem csak a Jobbik, hanem a többi balliberális ellenzéki párt is hangot adott a homoszexuális kutúra támogatásának.

Az LMP szerint érdemes Magyarországon arról beszélni, hogy a családpolitika és a szexuális kisebbségek jogelőnyössége, hogyan alakuljon a jövőben.

Soproni Tamás nem gondolja, hogy politikusként támogatnia kellene a hetero emberek jogait. A momentum fővárosi frakcióvezetője ugyanakkor büszkén képviseli az LMBTQ közösség érdekeit és mindent elkövet azért, hogy ugyanazok a jogok illessék meg a melegeket, mint a hetero társaikat. A terézvárosi polgármester szerint a kerületében élők többsége is osztja nézeteit.

A balliberális homoszexuális propaganda jegyében Budapest szerte helyeztek ki plakátokat – többek között a Momentum logójával. Ezen terhes, szakállas transznemű férfivel, párjával és kutyájukkal hirdetik a meleg propagandát. Azzal a felirattal, hogy a szivárványos családok gyönyörűek. – Egyébként ezeket a palkátokat több helyen már le is tépték.

A hirdetésen a momentum mellett a Józsefvárosi Auróra szórakozóhely logója is fent volt. Ez volt az a hely, ahol korábban kábítószer miatt razziáztak a rendőrök. Tavaly itt gyülekeztek a transzneműek, akik demonstrálni indultak a belvárosba. Az Auróra egyébként közösségi oldalán tagadta, hogy közük lenne a plakátokhoz.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!