2022. 11. 28. Hétfő Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Nyomozás indul a szekszárdi segélycsomagok ügyében

Nyomozás indul a szekszárdi segélycsomagok ügyében. Egy helyi civil szervezet szerint a vészhelyzetet kihasználva, politikai céljaira használta fel az akciót a baloldal. Volner János független képviselő azt mondta: a népjóléti bizottságban számoltatja el a balliberális politikusokat.

  • Nyomozás indul a szekszárdi segélycsomagok ügyében

Segélycsomagot adott a rászorulóknak a járvány idején a szekszárdi önkormányzat.

A helyi ellenzéki koalíció frakcióvezetőjének egy áprilisi Facebook posztjában is egy ilyen akció látható, a résztvevő önkéntesek a helyi összefogás logójával ellátott ruhát viselték.

A Szekszárdi Városvédők elnöke azonban arról számolt be, hogy 130 emberhez nem jutott el a segélycsomag és szerinte felmerül a gyanú, hogy ellopták ezeket. Szabó Balázs feljelentést tett az ügyben.

Volner János azt ígérte:

az országgyűlés népjóléti bizottsága elé viszi a botrányt.

Bomba Gábor az Éljen Szekszárd Egyesület és a baloldali frakció vezetője Híradónknak azzal védekezett, hogy a város osztotta a csomagokat és az önkormányzat állította össze a címlistát.

A szekszárdi közgyűlés Fidesz frakciójának vezetője korábban azt mondta, hogy ilyen 14 éve nem történt a városban. Kiemelte, hogy eddig nem volt probléma a szociális szolgáltatásokkal.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!