2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Csernobil öröksége: a Zóna

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Nyomozás indul a szekszárdi segélycsomagok ügyében

Nyomozás indul a szekszárdi segélycsomagok ügyében. Egy helyi civil szervezet szerint a vészhelyzetet kihasználva, politikai céljaira használta fel az akciót a baloldal. Volner János független képviselő azt mondta: a népjóléti bizottságban számoltatja el a balliberális politikusokat.

  • Nyomozás indul a szekszárdi segélycsomagok ügyében

Segélycsomagot adott a rászorulóknak a járvány idején a szekszárdi önkormányzat.

A helyi ellenzéki koalíció frakcióvezetőjének egy áprilisi Facebook posztjában is egy ilyen akció látható, a résztvevő önkéntesek a helyi összefogás logójával ellátott ruhát viselték.

A Szekszárdi Városvédők elnöke azonban arról számolt be, hogy 130 emberhez nem jutott el a segélycsomag és szerinte felmerül a gyanú, hogy ellopták ezeket. Szabó Balázs feljelentést tett az ügyben.

Volner János azt ígérte:

az országgyűlés népjóléti bizottsága elé viszi a botrányt.

Bomba Gábor az Éljen Szekszárd Egyesület és a baloldali frakció vezetője Híradónknak azzal védekezett, hogy a város osztotta a csomagokat és az önkormányzat állította össze a címlistát.

A szekszárdi közgyűlés Fidesz frakciójának vezetője korábban azt mondta, hogy ilyen 14 éve nem történt a városban. Kiemelte, hogy eddig nem volt probléma a szociális szolgáltatásokkal.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Az EU elfogadta az orosz energiaszektort is célzó 14. szankciós csomagot

Az EU elfogadta az orosz energiaszektort is célzó 14. szankciós csomagot

Az Európai Unió Külügyek Tanácsa az Ukrajna ellen folytatódó háborúra tekintettel elfogadta tizennegyedik szankciós csomagját, amely egyebek mellet az orosz pénzügyi és energiaszektorban, valamint a kereskedelem területén tevékenykedő orosz vállalatokat sújtja, és fellép a korlátozó intézkedések kijátszásával szemben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!