2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Nyomozás indul a Mohácsi Polgármesteri Hivatalban történtek miatt

Okirattal visszaélés miatt rendelt el nyomozást a rendőrség a szeptember 28-én hajnalban Mohácsi Polgármesteri Hivatalban történtek miatt. Négy személy elemlámpákkal világítva bement az épületbe, majd dobozokkal a kezükben távoztak. A történteket a biztonsági kamera rögzítette. A választáson vesztes MSZP-s polgármester közösségi oldalán ismerte el, ő volt az egyik éjszakai látogató.

  • Nyomozás indul a Mohácsi Polgármesteri Hivatalban történtek miatt

A hivatalos átadás átvétel napján akartuk megkérdezni Csorbai Ferencet, mit keresett éjszaka a hivatalban, kikkel volt, és miért nem találták a villanykapcsolót. Válaszok helyett Csorbai telefonálást színlelve becsapta az ajtót.

Csorbai azt írta személyes holmiját vitte el. Később kiderült, hivatalos iratok is eltűntek, amit csak később vitt vissza.

Mohács aljegyzőjének feljelentése nyomán a rendőrség okirattal visszaélés miatt ismeretlen tettes ellen elrendelte a nyomozást.

Az ügy további részleteiről a nyomozás érdekeire hivatkozva a rendőrség nem ad tájékoztatást.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!