2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Nyomozás indul a Mohácsi Polgármesteri Hivatalban történtek miatt

Okirattal visszaélés miatt rendelt el nyomozást a rendőrség a szeptember 28-én hajnalban Mohácsi Polgármesteri Hivatalban történtek miatt. Négy személy elemlámpákkal világítva bement az épületbe, majd dobozokkal a kezükben távoztak. A történteket a biztonsági kamera rögzítette. A választáson vesztes MSZP-s polgármester közösségi oldalán ismerte el, ő volt az egyik éjszakai látogató.

  • Nyomozás indul a Mohácsi Polgármesteri Hivatalban történtek miatt

A hivatalos átadás átvétel napján akartuk megkérdezni Csorbai Ferencet, mit keresett éjszaka a hivatalban, kikkel volt, és miért nem találták a villanykapcsolót. Válaszok helyett Csorbai telefonálást színlelve becsapta az ajtót.

Csorbai azt írta személyes holmiját vitte el. Később kiderült, hivatalos iratok is eltűntek, amit csak később vitt vissza.

Mohács aljegyzőjének feljelentése nyomán a rendőrség okirattal visszaélés miatt ismeretlen tettes ellen elrendelte a nyomozást.

Az ügy további részleteiről a nyomozás érdekeire hivatkozva a rendőrség nem ad tájékoztatást.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!