2022. 12. 04. Vasárnap Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Nyomozás indul a Mohácsi Polgármesteri Hivatalban történtek miatt

Okirattal visszaélés miatt rendelt el nyomozást a rendőrség a szeptember 28-én hajnalban Mohácsi Polgármesteri Hivatalban történtek miatt. Négy személy elemlámpákkal világítva bement az épületbe, majd dobozokkal a kezükben távoztak. A történteket a biztonsági kamera rögzítette. A választáson vesztes MSZP-s polgármester közösségi oldalán ismerte el, ő volt az egyik éjszakai látogató.

  • Nyomozás indul a Mohácsi Polgármesteri Hivatalban történtek miatt

A hivatalos átadás átvétel napján akartuk megkérdezni Csorbai Ferencet, mit keresett éjszaka a hivatalban, kikkel volt, és miért nem találták a villanykapcsolót. Válaszok helyett Csorbai telefonálást színlelve becsapta az ajtót.

Csorbai azt írta személyes holmiját vitte el. Később kiderült, hivatalos iratok is eltűntek, amit csak később vitt vissza.

Mohács aljegyzőjének feljelentése nyomán a rendőrség okirattal visszaélés miatt ismeretlen tettes ellen elrendelte a nyomozást.

Az ügy további részleteiről a nyomozás érdekeire hivatkozva a rendőrség nem ad tájékoztatást.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: Transzatlanti kereskedelmi háború?

Globál: Transzatlanti kereskedelmi háború?

Háborús nyerészkedéssel vádolják az Egyesült Államokat az Atlanti óceán innenső partján. Amerika nemcsak a négyszeres áron szállított cseppfolyósított gáz, de a megugrott fegyvereladások miatt is sokat profitál a háborúból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

20 éves a HírTV

20 éves a HírTV

Húsz éve, 2002. december 2-án indult a HírTV próbaadása. Ez volt Magyarország első tematikus hír- és hírháttér adója. Az alapítók célja egyrészt a hírtelevíziózás meghonosítása, másrészt a jobboldali, konzervatív ideológiai-politikai oldal számára egy saját csatorna létrehozása volt. A HírTV 2006 őszén bebizonyította: Magyarországon kulcsszerepe van a kiegyensúlyozott tájékoztatásban. Íme, az első két évtizedünket összefoglaló film, melyben volt és jelenlegi kollégák is felidézik a múltat.
Új elnöke van a Fidelitasnak

Új elnöke van a Fidelitasnak

A Fidelitas XIX. tisztújító kongresszusa Farkas Dánielt választotta meg elnöknek szombaton - közölte a szervezet a közösségi oldalán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!