2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 08:05

Belföld

Novák Katalin: A kormány idei döntései tovább bővítik a családok mozgásterét

A kormány idei döntései tovább bővítik a családok mozgásterét – ezt jelentette ki a Hírtelevíziónak a Családokért felelős tárca nélküli miniszter az évet értékelve. Novák Katalin emlékeztetett: jövőre elkezdődik a 13. havi nyugdíj visszaépítése, júliustól pedig nő a csecsemőgondozási díj. A miniszter elmondta, 2020 januárja óta a legalább négy gyermeket nevelő édesanyák személyi jövedelemadó mentességet élveznek. Hozzátette, elindul az eddigi legnagyobb otthonteremtési program, amelynek keretében öt százalékra csökken az új építésű ingatlanok áfája, támogatással lehet tetőteret beépíteni és a 6 millió forintig felújított ingatlanokból három milliót visszatérítenek a gyermeket nevelő családoknak, amelyhez már kedvezményes hitelt is igénybe lehet venni.

  • Novák Katalin: A kormány idei döntései tovább bővítik a családok mozgásterét

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!