2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Novák Előd: A Jobbik az SZDSZ-nél is nagyobb árulója lett a rendszerváltásnak

A Jobbik két vezetőjének, Jakab Péternek és Gyöngyösi Mártonnak ítélte oda az Év Szélkakasa díjat a Mi Hazánk Mozgalom - jelentette be Novák Előd. A párt alelnöke köpönyegforgatóknak nevezte a Jobbik politikusait és úgy fogalmazott: a balliberális szivárvány-koalíció által kinyilvánított közös program azt jelenti, hogy pártjaik már nem képviselnek semmilyen önálló gondolatot. Emlékeztetett: Jakab Péter pártelnök márciusban még azt mondta: szerinte elképzelhetetlen, hogy Gyurcsány Ferenccel közös listán induljanak.

  • Novák Előd: A Jobbik az SZDSZ-nél is nagyobb árulója lett a rendszerváltásnak

Kapcsolódó:

Soros embere 2019-ben megmondta, hogy mit csináljon a Jobbik

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!