2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

90 perc "szabadság" - A B-közép és a titkosszolgálat 03:00

Belföld

Nincs napirenden az áfacsalásokat vizsgáló bizottság felállítása

Nem vette napirendre az áfacsalásokat vizsgáló bizottság felállítását az Országgyűlés igazságügyi bizottsága.

Az adóhatóság működését az LMP szerette volna átvilágítani. Az ellenzéki párt társelnöke, Szél Bernadett a bizottsági ülés után úgy fogalmazott „a Fidesznek nem érdeke, hogy a politikusok kevesebbet lopjanak”.
Az LMP-s sajtótájékoztatón megjelent Horváth András, az adóhatóság korábbi munkatársa. Egy éve ő állt a nyilvánosság elé azzal, hogy a nagy magyarországi cégek ezermilliárd forint adót csalnak el évente, mert a NAV elnézően bánik velük. A Fidesz szerint feltehetően nem vizsgálhatná az áfacsalásokat parlamenti vizsgálóbizottság mindaddig, amíg az ügyben tart a büntetőeljárás. A kormánypárt az LMP indítványát egyébként is túl általánosnak tartja.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!