2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Nincs megállapodás, továbbra sincs alpolgármester Komlón

A városok közül utolsóként alakult meg a képviselőtestület Komlón. Baranya második legnagyobb lélekszámú településén novemberben, egy körben meg kellett ismételni a szavazást, melynek eredményét az ellenzék bíróságon támadta meg. Az alakuló ülésen semmi lényeges kérdésben nem tudtak megegyezni a képviselők.

  • Nincs megállapodás, továbbra sincs alpolgármester Komlón

Törölni kellett az alpolgármesterek választásáról szóló naprendi pontot a képviselő testületi ülésen Komlón. A Baranya megyei településen erre azért volt szükség, mert a testületben többségben lévő ellenzéki képviselők által javasolt alpolgármestereket a Fideszes polgármester nem fogadta el.
Ennek ellenére az MSZP-s képviselő azt mondta, a jövőben Komló érdekében akarnak dolgozni.

A Komló Összeköt Egyesület rendkívül konstruktív módon állt az egyeztetésekhez. Tévedés ne essék, minket is a város érdeke érdekel. Kívánunk bölcs döntéseket hozni és ehhez ajánljuk magunkat a munkánkat, tudásunkat, együttműködésünket

- mondta Barbarics Ildikó a az MSZP helyi szervezetének elnöke.

A fideszes polgármester szerint az ellenzék visszaél a szerinte vélt hatalmával.

A többséggel lehet élni, a többséggel lehet visszaélni. Én a 31 éve végzett munka figyelembe vételével azt tudom mondani, hogy ez egy szolgálat. Ez egy hatalmas szolgálat. Nem hatalom, hanem szolgálat a századik hatványon

- fogalmazott Komló polgármestere, Polics József.

Komlón azért csak most tartották meg a képviselő testület alakuló ülését, mert az ellenzék többször is megtámadta az októberi választás végeredményét. Alpolgármestereket legközelebb a jövő heti ülésen választhatnak majd.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szánthó Miklós: a békepárti és szuverenista erők összehozása a cél

Szánthó Miklós: a békepárti és szuverenista erők összehozása a cél

A Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) célja, hogy összehozza a békepárti és szuverenista erőket, mert ezek osztják a nyugat igazi civilizációs értékeit, az Isten-haza-család hármas egységét - mondta az eseményt szervező Alapjogokért Központ főigazgatója szerdán Budapesten.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!