2023. 02. 02. Csütörtök Karolina, Aida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Nincs megállapodás, továbbra sincs alpolgármester Komlón

A városok közül utolsóként alakult meg a képviselőtestület Komlón. Baranya második legnagyobb lélekszámú településén novemberben, egy körben meg kellett ismételni a szavazást, melynek eredményét az ellenzék bíróságon támadta meg. Az alakuló ülésen semmi lényeges kérdésben nem tudtak megegyezni a képviselők.

  • Nincs megállapodás, továbbra sincs alpolgármester Komlón

Törölni kellett az alpolgármesterek választásáról szóló naprendi pontot a képviselő testületi ülésen Komlón. A Baranya megyei településen erre azért volt szükség, mert a testületben többségben lévő ellenzéki képviselők által javasolt alpolgármestereket a Fideszes polgármester nem fogadta el.
Ennek ellenére az MSZP-s képviselő azt mondta, a jövőben Komló érdekében akarnak dolgozni.

A Komló Összeköt Egyesület rendkívül konstruktív módon állt az egyeztetésekhez. Tévedés ne essék, minket is a város érdeke érdekel. Kívánunk bölcs döntéseket hozni és ehhez ajánljuk magunkat a munkánkat, tudásunkat, együttműködésünket

- mondta Barbarics Ildikó a az MSZP helyi szervezetének elnöke.

A fideszes polgármester szerint az ellenzék visszaél a szerinte vélt hatalmával.

A többséggel lehet élni, a többséggel lehet visszaélni. Én a 31 éve végzett munka figyelembe vételével azt tudom mondani, hogy ez egy szolgálat. Ez egy hatalmas szolgálat. Nem hatalom, hanem szolgálat a századik hatványon

- fogalmazott Komló polgármestere, Polics József.

Komlón azért csak most tartották meg a képviselő testület alakuló ülését, mert az ellenzék többször is megtámadta az októberi választás végeredményét. Alpolgármestereket legközelebb a jövő heti ülésen választhatnak majd.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rettegnek a lakosok, hogy őket is elviszik a frontra harcolni

Rettegnek a lakosok, hogy őket is elviszik a frontra harcolni

Exkluzív felvételeket és interjúkat készített a TV2 stábja a kárpátaljai kényszersorozásról. Mióta az ukrán elnök bejelentette, hogy le kell cserélni a fronton egy éve szolgáló fáradt katonákat, az utcáról bárkit behívhatnak és el is visznek a seregbe, a magyarokat pedig sokszor rögtön a frontra vezényelik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nem engedi el Újbuda Czeglédy Csabát

Nem engedi el Újbuda Czeglédy Csabát

Hiába folyik büntetőeljárás Czeglédy Csaba ellen, ügyvédi irodájával jelenleg is kapcsolatban áll Újbuda önkormányzata. A XI. kerület Fidesz–KDNP frakciójának vezetője szerint, volt olyan eset, hogy Czeglédynek okiratszerkesztésre volt megbízási szerződése, holott őt egyebek mellett korábban magánokirat-hamisítás miatt ítélték el.
Orbán Viktor: Folytatni kell a hadiipari fejlesztéseket

Orbán Viktor: Folytatni kell a hadiipari fejlesztéseket

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban fogadta Armin Pappergert, a német Rheinmetall hadi- és járműipari nagyvállalat vezérigazgatóját - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!