2022. 07. 01. Péntek Tihamér, Annamária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Nincs megállapodás, továbbra sincs alpolgármester Komlón

A városok közül utolsóként alakult meg a képviselőtestület Komlón. Baranya második legnagyobb lélekszámú településén novemberben, egy körben meg kellett ismételni a szavazást, melynek eredményét az ellenzék bíróságon támadta meg. Az alakuló ülésen semmi lényeges kérdésben nem tudtak megegyezni a képviselők.

Törölni kellett az alpolgármesterek választásáról szóló naprendi pontot a képviselő testületi ülésen Komlón. A Baranya megyei településen erre azért volt szükség, mert a testületben többségben lévő ellenzéki képviselők által javasolt alpolgármestereket a Fideszes polgármester nem fogadta el.
Ennek ellenére az MSZP-s képviselő azt mondta, a jövőben Komló érdekében akarnak dolgozni.

A Komló Összeköt Egyesület rendkívül konstruktív módon állt az egyeztetésekhez. Tévedés ne essék, minket is a város érdeke érdekel. Kívánunk bölcs döntéseket hozni és ehhez ajánljuk magunkat a munkánkat, tudásunkat, együttműködésünket

- mondta Barbarics Ildikó a az MSZP helyi szervezetének elnöke.

A fideszes polgármester szerint az ellenzék visszaél a szerinte vélt hatalmával.

A többséggel lehet élni, a többséggel lehet visszaélni. Én a 31 éve végzett munka figyelembe vételével azt tudom mondani, hogy ez egy szolgálat. Ez egy hatalmas szolgálat. Nem hatalom, hanem szolgálat a századik hatványon

- fogalmazott Komló polgármestere, Polics József.

Komlón azért csak most tartották meg a képviselő testület alakuló ülését, mert az ellenzék többször is megtámadta az októberi választás végeredményét. Alpolgármestereket legközelebb a jövő heti ülésen választhatnak majd.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!