2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Nézőpont Intézet: Úgy tűnik, hogy a Demokratikus Koalíció ismét adatbázist kíván építeni

A Nézőpont Intézet vezető elemzője szerint úgy tűnik, hogy a Demokratikus Koalíció ismét adatbázist kíván építeni. A Gyurcsány-párt nemrég egy kiadványt hozott létre, azonban ahhoz, hogy ezt bárki megtekinthesse, személyes adatokat is meg kell adni, valamint regisztrálni kell a DK weboldalára.

  • Nézőpont Intézet: Úgy tűnik, hogy a Demokratikus Koalíció ismét adatbázist kíván építeni

"A leplezd le Orbánt kampány keretében több mint egymillió példányban készítettünk egy füzetet, a legnagyobb hazugságaival Orbán Viktornak" - ezt mondta Dobrev Klára.

Egymillió példányban nyomtattatott tájékoztatót a Demokratikus Koalíció. Dobrev Klára az ATV-ben arról beszélt: a DK politikusai országjárásra indulnak, a kis füzetet ezeken a helyszíneken kaphatják meg az érdeklődők.

Csakhogy ezeken a helyszíneken Dobrev Klára kis videójának tanulságai szerint személyes adatokat kérnek az aktivisták. A felvételből jól látszik, hogy az íveken nevet, e-mail címet és telefonszámot is rögzítenek.

Ha pedig valaki ezt szeretné elkerülni és inkább online nézné meg, zsákutcába fut. A párt honlapján ugyanis nem tudja elolvasni a füzetet, csak miután regisztrált.

"Úgy tűnik, hogy a Demokratikus Koalíció adatbázist kíván építeni"

Mondta a Nézőpont Intézet vezető elemzője. Boros Bánk Levente kiemelte: szerinte beszédes, hogy a DK nem a saját programjával próbál eljutni az emberekhez, hanem egy propaganda kiadvánnyal.

Boros Bánk Levente emlékeztetett: Gyurcsány Ferenc pártja, a Demokratikus Koalíció már a korábbi választások alkalmával is élen járt a választók adatának gyűjtésében. Sőt, a 2022-es választási kampányban is volt erre példa.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!